پرش به محتوا
پوستر Burning Hands
TVB Jade تمام‌شده

Burning Hands

۲۰۱۷ ۱ فصل ۲۸ قسمت
امتیاز Wubly ۶٫۸ امتیاز IMDb ۶٫۶

فصل ۱

پرش به فصل…
نتیجه‌ای نیست
فصل ۱
همه قسمت‌ها
۴۵ دقیقه

S۱ E۱ · ۱۶ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 1 قسمت ۱

۴۵ دقیقه

S۱ E۲ · ۱۷ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 2 قسمت ۲

۴۵ دقیقه

S۱ E۳ · ۱۸ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 3 قسمت ۳

۴۵ دقیقه

S۱ E۴ · ۱۹ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 4 قسمت ۴

۴۵ دقیقه

S۱ E۵ · ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 5 قسمت ۵

۴۵ دقیقه

S۱ E۶ · ۲۳ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 6 قسمت ۶

۴۵ دقیقه

S۱ E۷ · ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 7 قسمت ۷

۴۵ دقیقه

S۱ E۸ · ۲۵ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 8 قسمت ۸

۴۵ دقیقه

S۱ E۹ · ۲۶ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 9 قسمت ۹

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۰ · ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 10 قسمت ۱۰

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۱ · ۳۰ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 11 قسمت ۱۱

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۲ · ۳۱ ژانویه ۲۰۱۷

Episode 12 قسمت ۱۲

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۳ · ۰۱ فوریه ۲۰۱۷

Episode 13 قسمت ۱۳

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۴ · ۰۲ فوریه ۲۰۱۷

Episode 14 قسمت ۱۴

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۵ · ۰۳ فوریه ۲۰۱۷

Episode 15 قسمت ۱۵

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۶ · ۰۶ فوریه ۲۰۱۷

Episode 16 قسمت ۱۶

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۷ · ۰۷ فوریه ۲۰۱۷

Episode 17 قسمت ۱۷

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۸ · ۰۸ فوریه ۲۰۱۷

Episode 18 قسمت ۱۸

۴۵ دقیقه

S۱ E۱۹ · ۰۹ فوریه ۲۰۱۷

Episode 19 قسمت ۱۹

۴۵ دقیقه

S۱ E۲۰ · ۱۰ فوریه ۲۰۱۷

Episode 20 قسمت ۲۰

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۱ · ۱۳ فوریه ۲۰۱۷

Episode 21 قسمت ۲۱

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۲ · ۱۴ فوریه ۲۰۱۷

Episode 22 قسمت ۲۲

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۳ · ۱۵ فوریه ۲۰۱۷

Episode 23 قسمت ۲۳

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۴ · ۱۶ فوریه ۲۰۱۷

Episode 24 قسمت ۲۴

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۵ · ۱۷ فوریه ۲۰۱۷

Episode 25 قسمت ۲۵

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۶ · ۲۰ فوریه ۲۰۱۷

Episode 26 قسمت ۲۶

۴۴ دقیقه

S۱ E۲۷ · ۲۱ فوریه ۲۰۱۷

Episode 27 قسمت ۲۷

۴۵ دقیقه

S۱ E۲۸ · ۲۲ فوریه ۲۰۱۷

Episode 28 قسمت ۲۸

۲۸ قسمت در فصل ۱

بعضی جزییات از TheTVDB است.

اشتراک‌گذاری

Burning Hands

·

· · TVB Jade

تماشا شده

در این قسمت

امتیاز تو

کاربران Wubly

جایی که ماندم

افزودن یا ویرایش یادداشت
این را ندیده‌ام
اشتراک‌گذاری
wubly

در Wubly دنبالش کن

Wubly در دوره بتا فقط با دعوت در دسترس است. به فهرست انتظار بپیوند تا دعوت‌نامه‌ات را ایمیل کنیم.

دعوت‌نامه داری؟ ثبت‌نام

آفلاین هستی

صفحه‌هایی که به‌تازگی دیده‌ای هنوز کار می‌کنند. تغییراتت روی همین دستگاه ذخیره شده و به‌محض آنلاین شدن همگام می‌شود.

دوباره آنلاین · همگام‌سازی