Przejdź do treści
Plakat: Profil śmierci
Wiedemann & Berg Film W streamingu

Profil śmierci

Friend Request

2016 92 min Angielski R
Ocena Wubly 5,3 Ocena IMDb 5,2

“Be careful who you click with.”

Popularna nastolatka zaprzyjaźnia się z samotną studentką, która niedługo potem odbiera sobie życie. Wkrótce dziewczyna otrzymuje wiadomość od samobójczyni.

Obsada

15 osób

Simon Verhoeven Reżyseria · Philip Koch Scenariusz

Wpływy na świecie 11 mln USD · Budżet 9,9 mln USD · Premiera (Stany Zjednoczone) 9 grudnia 2016

Wyniki kasowe

Budżet

9 900 000 USD

Wpływy na świecie

10 975 390 USD

Wpływy a budżet

1,1×

Produkcja

W

Wiedemann & Berg Film

Produkcja

S

Seven Pictures

Produkcja

T

Two Oceans Production (TOP)

Produkcja

Niemcy · Republika Południowej Afryki

Kraj produkcji

Kill a Friend · Unknown Error

Tytuły robocze

Języki

Tytuł oryginalny

Unfriend

Język oryginalny

Angielski

Słychać na ekranie

Angielski

Daty premiery

Niemcy · 7 stycznia 2016

Kinowa

Stany Zjednoczone · 9 grudnia 2016

Kinowa

Francja

23 listopada 2016 · Kinowa

Grecja

5 maja 2016 · Kinowa

16 września 2016 · Fizyczna · DVD

Indie

29 kwietnia 2016 · Kinowa

Irlandia

22 kwietnia 2016 · Kinowa

Japonia

7 lutego 2017 · Cyfrowa

Kambodża

14 stycznia 2016 · Kinowa

Korea Południowa

9 lutego 2017 · Kinowa

Portugalia

3 listopada 2016 · Kinowa

Rosja

17 marca 2016 · Kinowa

Singapur

28 kwietnia 2016 · Kinowa

Szwecja

1 grudnia 2017 · Kinowa

6 kwietnia 2018 · Fizyczna · DVD & Blu-ray release

Wielka Brytania

20 kwietnia 2016 · Kinowa

19 września 2016 · Fizyczna · DVD

Wietnam

12 lutego 2016 · Kinowa

Włochy

8 czerwca 2016 · Kinowa

Simon Verhoeven - inne tytuły

Zobacz wszystkie

Jeśli podoba Ci się Profil śmierci

Część informacji pochodzi z TheTVDB.

Odtwarzane

Profil śmierci

Zwiastun

Udostępnij

wubly

Śledź to na Wubly

W czasie bety Wubly działa tylko na zaproszenia. Zapisz się na listę oczekujących, a wyślemy Ci zaproszenie e-mailem.

Masz zaproszenie? Utwórz konto

Jesteś offline

Ostatnio przeglądane strony wciąż działają. Zmiany zapisują się tutaj i zsynchronizują się po powrocie online.

Znów online · synchronizacja